Yoga på arbetsplatsen

Jag vågar påstå att i stort sett alla arbetsplatssituationer kan förbättras med yoga. 

 

Skrivbordsarbete under flera timmar leder ofta till smärta i nacke, axlar, rygg och säte. Mycket sittande kan ge dålig cirkulation i ben och fötter. Arbete vid dator kan också ge besvär i ögon, handleder och fingrar.  

 

För den som har ett arbete med tunga lyft kan ländryggen ta skada. Frisörer kan behöva hjälp med övningar för händer, fingrar, handleder och armar. 

 

Alla dessa besvär kan lindras med yoga under arbetsdagen. Det kan röra sig om mikropauser med yoga på stol – eller lite längre yogapass på matta i en separat lokal. För den som upplever mycket stress kan andningsövnngar och meditation göra susen. 

 

Att införa yoga på arbetsplatsen kan medföra bättre personalhälsa och därmed bättre arbetsklimat. 

 

Berätta om situationen på din arbetsplats, så skickar jag ett förslag.
Klicka här för att komma till kontaktformuläret.

Prisexempel

Här är några exempel på vad det kan kosta att anlita mig. Alla förfrågningar hanteras dock separat på grund av de olika faktorer som kan spela in, till exempel restid, lokalens beskaffenhet och gruppens storlek. Alla priser är exkl. 6% moms. 

 

Enstaka tillfälle 

 

Heldag 12000:- 

Halvdag   8000:- 

Två timmar   5500:- 

60 minuter   3500:- 

30 minuter   2000:- 

 

Dessa exempel är beräknade på att jag kommer till en arbetsplats i Arboga och har yoga med en personalgrupp vid ett enstaka tillfälle. Priset inkluderar min resa till och från arbetsplatsen. Vid återkommande tillfällen ges mängdrabatt. 

 

Exempel: 

Jag kommer till er arbetsplats och har yoga med personalen 30 minuter en gång i veckan under tio veckor. Detta till en totalkostnad av 17 000:-.  

(då har jag dragit av 15% mängdrabatt = 3000:- avdrag från 20000:-)