Yoga på konferensen

Att sitta lång tid i sträck på möten och konferenser kan ge besvär i rygg, säte, nacke, axlar, ben och fötter. Med några enkla yogaövningar kan du hålla dig smidig, smärtfri och energifylld under en konferensdag. 

 

Yogaövningarna kan göras:  

– I mikropauser (5-10 min.) vid sittplatsen
– I schemalagda yogapass av valfri längd (15-120 min.) 

 

Berätta om dina önskemål så skickar jag en offert.
Klicka här för att komma till kontaktformuläret.

DSC_0187-2
Prisexempel

Här är några exempel på vad det kan kosta att anlita mig. Alla förfrågningar hanteras dock separat på grund av de olika faktorer som kan spela in, till exempel restid, lokalens beskaffenhet och gruppens storlek. Alla priser är exkl. 6% moms. 

 

Yogapass enstaka tillfälle 

 

Heldag 12000:- 

Halvdag   8000:- 

Två timmar   5500:- 

60 minuter   3500:- 

30 minuter   2000:- 

 

Dessa exempel är beräknade på att jag kommer till en konferensplats och har yoga med konferensdeltagarna vid ett enstaka tillfälle.  

 

Pausyoga vid upprepade tillfällen under en konferensdag eller konferenshelg 

 

Exempel: 

Jag kommer till er konferens och har yoga med deltagarna under mikropauser under konferensen. Yogan kan göras på stol eller stående vid sittplatsen. För ett obegränsat antal yogapass enligt era önskemål under två dagar blir priset 22000:-. För ett obegränsat antal yogapass under en dag blir priset som för en heldag, 12000:-. Är yogapassen fördelade på max fyra timmar blir priset som för en halvdag, 8000:-. För ett begränsat antal yogapass, begär offert. Priset beror på hur länge jag behöver vara på plats.